צלעות טלה ותפוחי אדמה מושחרים באספרסו של אבי ביטון
ארוחה מפנקת בטעם אספרסו מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 צלעות טלה יפות נקיות וחתוכות אחת אחת
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כף סוכר חום
0.25 כוס שמן זית (שופרסל)
1 כפית אורגנו
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות מגורדות
1 כוס אספרסו
1 בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות.
2 שמים את תפוחי האדמה בקערה ומתבלים במלח, פלפל, סוכר חום, שמן זית ואספרסו.
3 צולים בחום של 220 עד להתרככות.
4 מערבבים את העגבניות עם האורגנו, השמן זית והשום ושומרים בצד.
5 צולים את צלעות הטלה כ – 3 דקות מכל צד על פלאנצ’ה לוהטת.
6 הרכבת המנה: מסדרים את תפוחי האדמה ואת הצלעות, יוצקים מעט מהעגבניות ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ טרי.
