צלעות בקראסט עשבי תיבול ובצלצלי שאלוט של ונסה אביטן
מתכון קל להכנה לצלעות בקראסט עשבי תיבול ובצלצלי שאלוט. מנה עשירה בריחות וטעמים.
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קרה צלעות טלה (8 צלעות)
1/3 צרור פטרוזיליה
1/3 צרור עירית
10 גרם אורגנו טרי
2 ענפי טימין טרי
3 כפות חרדל
20 גרם מים
2 שיני שום
1 ראש שום שלם
4 בצל שאלוט
מלח, פלפל
שמן זית
צ'ילי גרוס
100 גרם קרוטונים
אופן הכנה
1 מתחילים בלפזר מלח פלפל ושמן זית על הצלעות ואז להעביר אותן לתבנית אפייה.
2 מורחים את הצלעות בחרדל
3 במקביל, טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול (למעט 1 ענף טימין ששמים בצד) עם מלח וצ'ילי וקרוטונים, ושופכים את הקראסט עשבים על הצלעות.
4 מוסיפים מסביב את בצלצלי שאלוט וראש שום חתוך ל-2, ענף טימין ומלח.
5 מכניסים את הצלעות לתנור אפייה וצולים 20 עד 30 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.