פסטה ריגטוני עם עגבניות ופילה מוסר ים של צ'רלי פדידה

שף צ’רלי פדידה מארח את טום אביב ויחד הם מכינים מתכון בצבעי איטליה עם טאץ’ ים תיכוני: פסטה עגבניות, דג ובזילקום.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 מנות:
4 פילה מוסר ים
600 גרם פסטה ריגטוני
3 עגבניות שרי אדומות חתוכות
3 עגבניות שרי צהובות חתוכות
3 עגבניות שרי מנומרות חתוכות
8 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקיקות
4 שיני שום קצוצות
1 צ’ילי חריף
1 כפית שום קונפי
200 גרם גבינה בולגרית
2 כפות טפנד זיתים
1 כף תערובת תבלינים לתיבול דגים
2 כפות אוזו
פסטה ריגטוני
צילום: יח"צ, פסטה ריגטוני
אופן הכנה
1 קוצצים את הצ’ילי והשום
2 במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים את הצ’ילי והשום הפרוסים ולאחר מכן את עגבניות השרי החתוכות
3 במחבת נפרדת מחממים שמן זית עבור הדג, מוסיפים מלח, מעט אוזו ותערובת תבלינים לתיבול דגים וצולים את פילה הדג בתנור/ טאבון או על מחבת
4 מוסיפים לרוטב עם העגבניות טפנד זיתים ומערבבים היטב, כעבור דקה – שתיים מוסיפים את הבזילקום
5 בסיר נפרד מבשלים את הפסטה במשך כ – 5 – 3 דקות
6 מוציאים את הדג ומוסיפים לו מעט אוזו
7 את הפסטה המבושלת מוסיפים למחבת עם העגבניות ושום קונפי
8 להגשה: מניחים את הדג לצד הפסטה, מפוררים גבינה בולגרית ועוד בזיליקום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: