ריגטוני זעפרן ורוקט של לאון אלקלעי
שוברים את הבנאליות עם מתכון למנת פסטה איטלקית קצת אחרת


מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם ריגטוני
0.5 גרם זעפרן
2 שיני שום
1 מעט שמן זית לטיגון
100 גרם רוקט קצוץ גס
1 צלח
1 חופן עלי רוקט
1 פלפל שחור גס
1 גבינת גראנה מגוררת
אופן הכנה
1 קולים את הזעפרן על מחבת יבשה
2 מורידים מהאש ומוסיפים את השמן
3 מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן במי מלח
4 מסננים ושומרים חלק ממי הבישול
5 מוסיפים לסיר עם הזעפרן והשמן
6 מוסיפים את הרוקט והשום ומעט ממי הבישול
7 מתבלים במלח ופלפל
8 מעבירים לצלחות גשה ובוזקים גבינה בנדיבות