תבשיל חגיגי של אורז ירוק עם בשר אפונה ושעועית ירוקה

מתכון לתבשיל חגיגי של אורז ירוק עם בשר אפונה ושעועית ירוקה של חן במטבח, מנה קלה להכנה ומרשימה של הלוברית חן במטבח. מתאים לארוחה חגיגית משפחתית או ארוחת חג.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן זית
3 שיניי שום כתושות
אחד וחצי כוס אורז בסמטי שטוף
תערובת תיבול דורות
כ-1 כוס אפונה קפואה
כ-1 כוס שעועית ירוקה עדינה קפואה
רבע כפית פלפל שחור
אחד וחצי כפית מלח
3 כוסות מים רותחים\מי בישול הבשר
500 גרם בשר צלעות מס' 2 קוביות חתוך לקוביות קטנות קטנות, לטגן עד השחמה ולבש במים עד לריכוך, כשעתיים.
לתערובת עשבים טחונה:
2-3 גבעולים של בצל ירוק
כרבע כוס שמיר
כחצי צרור פטרוזיליה
כחצי צרור כוסברה
1 כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט
להגשה:
כ-1 כוס פרוסות שקדים קלויים במחבת
מעט פטרוזיליה\ כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 לטחון בבלנדר את כל המצרכים לתערובת העשבים לתערובת אחידה.
2 לחמם שמן בסיר בינוני להוסיף שום ותערובת תיבול דורות ולטגן כמה שניות.
3 להוסיף אורז, אפונה, שעועית ירוקה, מלח, פלפל, תערובת עשבים, בשר מבושל ומים ולערבב בעדינות. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל על להבה נמוכה 20 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם