מתכון לריזוטו של ארז שאול

מתכון לריזוטו לעצלנים! ריזוטו קרמי ועשיר בגבינות. מושלם לחג השבועות ולא רק.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
עלי נענע
עלי מרווה
3 בצלי שאלוט
2 שיני שום
2 פטריות שמפניון גדולות
500 מ"ל ציר ירקות
רבע כוס יין לבן
3 כפות מיץ לימון
מיכל שמנת לבישול
מיקס גבינות מגורדות
גרידת לימון
200 גרם אורז ריזוטו
אופן הכנה
1 קוצצים את הפטריות, השום והבצלים ומכניסים לקערת המיקסר.
2 מוסיפים את החמאה, והשמן זית ומערבלים במיקסר ל 110 מעלות למשך 5 דקות.
3 מוסיפים את האורז, וכל הנוזלים: ציר ירקות, שמנת, יין, מיץ לימון ואת גבינת הפרמזן ך110 מעלות למשך 20 דקות.
4 לוקחים את הריזוטו המוכן ומניחים על צלחת הגשה.
5 מגרדים מעל לימון ומוסיפים פרמז'ן להגשה.
6 מגישים חם ובתאבון!
@israel_food_channel

מתכון לסלט קפרזה בקלי קלות של ארז שאול! סלט מפוצץ בעגבניות וגבינת בוראטה. סלט טעים ופרשי, תוספת חובה לשולחן החג! למתכון חפשו מתכון לסלט עגבניות ובוראטה ערוץ האוכל בשיתוף: קנווד – ברימאג | יורו גבינות | #מתכוןקל #קפרזה #סלט #מתכוןקל

♬ original sound – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם