נתח רוסטביף לצד הום פרייז מתקתק

מתכון של שחר "פודיק" למנת רוסטביף עסיסי ומושלם לצד הום פרייז מתקתק וטעים ברוטב צ'ילי מתוק. מנה אמריקאית מושלמת!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 רוסטביף 1.5 קילו (שייטל סינטה)
חרדל חלק
חרדל גרגרים
דבש
תערובת תיבול שום ורוזמרין
תערובת להכנת מרינדה-ים תיכוני לרוסטביף וסטייק בקר
להום פרייז:
קוביות מוכנות קפואות של תפוח אדמה
1בקבוק שמן לטיגון
1 בקבוק צ'ילי מתוק
1כפית מלח / לפי טעם
חצי כפית פלפל
1כפית פפריקה אדומה מתוקה
לקישוט: בצל ירוק ושומשום
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את החרדל החלק החרדל גרגירים והדבש ומורחים את הנתח מכל הכיוונים.
2 מחממים תנור על 220 מעלות.
3 מוציאים את התבנית מניחים עליה את הרוסטביף מפזרים עליו ממטחנת תערובת תיבול שום ורוזמרין,
4 מגבירים ל -250 מעלות מכניסים ל-10 דקות את הנתח, אח"כ מנמיכים ל-180 מעלות ואופים 30 דקות. (1.5 קילו)
5 מוציאים מהתנור ונותנים לנתח לנוח 15 דקות ופורסים.
להום פרייז:
1 לוקחים שקית קפואה של קוביות תפוחי אדמה חתוכות לקוביות
2 מחממים שמן לטיגון עמוק (אפשר גם לאפות בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון מצב טורבו עד להזהבה) ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה המבושלים עד להזהבה.
3 תחזירו את תפוחי האדמה המטוגנים למחבת עם רוטב הצ'ילי ותערבבו הכל בעדינות עד שכל הרוטב פשוט יעטוף ויצפה לכם את תפוחי האדמה.
4 בסיום מוציאים ומגישים עם שומשום פטרוזיליה או בצל ירוק
לרוטב צ'ילי מתוק:
1 למחבת גדולה מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק (תוסיפו בהתחלה כוס גדולה) ומחממים בעוצמה בינונית (לא לשרוף!)
2 מספר דקות (אפשר להוסיף גם קצת שמן זית לפני), תוסיפו כפית פפריקה אדומה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור גרס ומלח.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם