פטריות צלויות בתנור של מרתה סטיוארט
מנת פתיחה פריכה וטעימה לאוהבי הפטריות – מתכון קל ופשוט להכנה של פטריות שיטאקי צלויות בתנור מתוך “ביה”ס לבישול של מרתה סטיוארט”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם פטריות שיטאקי
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 שוטפים את הפטריות ומסירים את הרגליים.
2 מניחים את כיפות הפטריות בתבנית.
3 מטפטפים מעל הפטריות שמן זית.
4 מערבבים את הפטריות והשמן ומוסיפים שמן שוב.
5 מתבלים עם מלח ופלפל.
6 מכניסים את הפטריות לתנור בחום של 200 מעלות , הופכים את הפטריות באמצע התהליך ואופים עד שהן פריכות במשך כ – 40 – 35 דקות.
7 מתבלים שוב במלח ומגישים בטמפרטורת החדר.
