סברינה כשרה לפסח
הסוד הוא בכמות הסירופ שהסברינה תקבל, פינוק ששווה להשקיע בשבילו

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסברינות:
3 ביצים בגודל L
כוס סוכר (200 גרם)
שקית סוכר וניל
כוס חלב חד פעמית שתיה קרה/חלב קוקוס לפרווה
1/2 כוס שמן (120 מ"ל) קנולה
2/3 כוס קמח מצה דק לעוגות
2/3 כוס קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפייה כשרה לפסח
לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
להגשה:
1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)/שמנת צמחית לפרווה
1 אינסטנט וניל צרפתי
1/2 כוס חלב/חלב קוקוס לפרווה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערה טורפים ביצים, כוס סוכר, סוכר וניל, חלב ושמן. מוסיפים לבלילה קמח מצה, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה טורפים עד קבלת תערובת אחידה.
3 מכניסים לתבניות משומנות אופים 30 דקות, עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים מעט.
הסירופ:
1 בסיר מביאים לרתיחה כוס מים וכוס סוכר. מבשלים כ- 2 דקות עד שהסוכר נמס מסירים מהאש.
2 מחלצים את הסברינות מהתבניות, מניחים על מגש מרופד נייר אפייה. בעזרת כף מרטיבים בנדיבות את הסברינות בסירופ. מצננים מעט.
הגשה:
1 במיקסר מקציפים שמנת מתקה ,אינסטנט וחלב לקצפת יציבה. מעבירים את הסברינות לצלחות הגשה. חותכים באמצע את הסברינה כמו סנדוויץ' ומזלפים קצפת
מתוך הבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה"