סלט שוק עם גבינת סנט מור וסומק
סלט מרענן עם סברס, שסק, במיה וגבינת סנט מור – מושלם לשולחן החג בשבועות, ולמען האמת, לכל ימות השנה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 גליל סנט מור
1 סברס
3 שסק
1 פילה של לימון
12 עלים של חובזה
12 יחידות מיה
3 צנוניות
שמן זית
1/2 כפית סומק
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
1 צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית
2 מוציאים את הגרעינים מהשסק וחותכים לקוביות גסות את השסק והסברס
3 מפלטים לימון אחד
4 חותכים דק את הצנוניות
5 על המנגל צורבים את גליל הסנט מור, כדקה מכל צד כך שכל הגליל יעבור חימום
6 מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית
7 מעבירים לצלחת הגשה, בוצעים את הסנט מור בצורה חופשים וגסה מעל