סלמון בתאנים וקלבדוס של אבי ביטון
מנה מיוחדת וטעימה מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
300 גרם סלמון
שמן לטיגון
8 דבלים (תאנים מיובשות) פרוסות דק
4 שיני שום
1 צרור תימין קצוץ
1 שוט קלבדוס
3 כפות סילאן
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 מחממים מחבת כבדה, יוצקים את השמן.
2 צורבים את הסלמון.
3 מתבלים במלח ובפלפל.
4 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש גבוהה כ – 3 דקות.
5 מגישים מיד.