קרפ במילוי סלמון כבוש של צ’רלי פדידה

מתכון לקרפ מלוח פשוט וקל להכנה במילוי של סלמון כבוש וקרם שומר מתוך "אלופים במטבח" עונה 3

המרכיבים ל-4 סועדים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבלילת הקרפ
1 כוס קמח
1 כפית סוכר
½ 1כוס חלב
1 כפית שמן תירס
2 ביצים מס’ 2
למילוי
400 גרם פילה סלמון טרי
6 כפות ערק
1 כף עירית קצוצה
1 כף בצל קצוץ
1 כפית טרגון קצוץ
½ כפית קארי אדום
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
לקרם השומר
2 יחידות שומר חתוך גס ללא ליבה
2 כפות ערק
¼ כוס חלב
מלח ופלפל לבן
אופן הכנה
הקרפ
1 מניחים בקערה את כל החומרים וטורפים היטב במטרפה עד לקבלת בלילה הומוגנית
2 מעבירים את הבלילה דרך מסננת דקה על מנת למנוע גושים
3 מחממים מחבת טפלון בקוטר 15 ס”מ ויוצקים שכבה דקה של בלילה שתכסה את כל פני המחבת. לאחר דקה מוציאים את הקרפ מהמחבת ומעבירים לצינון (בדרך כלל הקרפ הראשון לא יוצא טוב – לא להיבהל)
4 מטגנים את כל הקרפים בשיטה זו ומניחים בצד
המילוי
1 חותכים את הסלמון לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים עירית, בצל, טרגון, מלח, פלפל, ערק וקארי, מערבבים היטב ומניחים במקרר למשך 10 דקות לספיגת טעמים
קרם השומר
1 סיר רחב מניחים שומר ומים עד לגובה השומר, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומבשלים כשעה. 7. מסננים את השומר מהנוזלים ומעבירים למעבד מזון.
2 טוחנים היטב ומוסיפים בהדרגה חלב, ערק ותיבול. טועמים ומשלימים טעמים אם יש צורך. חשוב להוסיף את כל הנוזלים בהדרגה כדי להגיע לסמיכות הרצויה
הגשה
1 ממלאים את הקרפ במלית הסלמון ומגישים לצד קרם השומר

צילום סטילס: שמעון “מבעד לעדשה”.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות