סשימי סלמון מגולגל עם סלטון ברוטב תותים ויוזו

בואו נכין קרפצ'יו בדיוק כמו במסעדה, עם קולקציית הסכינים של נינג'ה הכוללת משחיז מובנה וסדרת סכינים מקצועיות המתמחות במגוון משימות, שבזכות טכנולוגיית StaySharp יישארו חדות, תמיד!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רצועה של דג סלמון טרי
1 מלפפון
3-4 תותים
1 אבוקדו קטן
חופן עירית
1 לימון
קורט מלח
1 כף יוזו
לרוטב/מרק קר:
2-3 תותים
2 כפות יוזו
מיץ מחצי לימון
כף סוכר
כף למון גראס קצוץ דק
אופן הכנה
1 בעזרת סכין הפילוט של נינג׳ה פורסים את הדג לפרוסות דקות כנגד הסיבים.
2 מכינים את המילוי – בעזרת סכין החיתוך של נינג׳ה, קוצצים את המלפפון, האבוקדו, התותים והעירית לסלט קצוץ דק דק, מעבירים לקערה, מטבלים במעט לימון, מלח לפי טעם וכף יוזו (לא חובה).
3 מכינים את הרוטב – במעבד מזון של נינג׳ה מעבדים את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד מלא ומעבירים לסקוויזר (אפשר גם להשתמש בכף).
4 מרכיבים את המנה – מניחים חתיכת סשימי על משטח עבודה, מוזגים למרכזו מעט מהמילוי, ומגלגלים לגליל. מניחים בצלחת ההגשה וממשיכים ככה עד למילוי צלחת ההגשה (מומלץ להשתמש בצלחות עם שפה גבוה מעט בשביל המרק/רוטב). מוזגים מהרוטב מסביב לסשימי המגולגלים, מפזרים מעט עירית מעל הסשימי ושומשום שחור, בוזקים מעט שמן זית, ומגישים, בתאבון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם