מרק סלמון של אבי ביטון
במקום להכין שוב מרק עוף, השף אבי ביטון במתכון משובח למרק סלמון מהיר וקל להכנה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לציר:
1 ליטר מים
0.5 כוס סויה
כוכב אניס
1 ג’ינגר פרוס
1 צ’ילי חריף
1 כף סוכר
מעט מלח
להגשה:
פילה סלמון טרי חתוך לקוביות ונקי מעור
גזר
נבטים
צ’ילי חריף
נודלס מבושלים מראש
צרור בצל ירוק
כוסברה
אופן הכנה
1 מבשלים את כל חומרי המרק.
2 מניחים בקערה חופן לקט ירקות, קוביות סלמון, נודלס, ומוזגים מעל הכל את המרק הרותח.
3 מעטרים בבצל ירוק וכוסברה טריים.