סלט סלמון צרוב בווינגרט דבש וחרדל של אביב משה – הסלט המושלם!
ארוחה טובה ומזינה שמפקסת את היום ועושה בעיקר טוב!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 נתח סלמון טרי, נקי מעור ועצמות, במשקל 200 גרם
2 כפות שמן זית
1 כפית טימין
1 כף רוזמרין
לסלט:
1 ראש אנדיב
1 מלפפון
1 חסה אייסברג
1 חסה אלון אדום
1 כוס פולי סויה טריים
5 טוסטונים
2 כפות אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
2 כפות בצל סגול קצוץ
3 כפות חרדל דיז’ון
1.5 כפות דבש
1 כף מיץ לימון
0.25 כוס שמן זית
אופן הכנה
הסלמון:
1 מחממים מחבת עם שמן זית, מפזרים על הסלמון טימין ורוזמרין וצורבים כ-2 דקות מכל צד
הרוטב:
1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
הרכבת המנה:
1 מערבבים את החסות עם הרוטב. מפזרים מעל פולי סויה ואגוזי מלך. חותכים את הסלמון לפרוסות יפות ומסדרים סביב הסלט ומסדרים ליד את הטוסטונים.
