פסטה עם פילה דניס צרוב וקרעי מוצרלה באריסה

שף צ’רלי פדידה ושף טום אביב עם מתכון לאיטליה באהבה: פסטה סניוריטה, עם פילה דניס צרוב וקרעי מוצרלה באריסה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם פסטה סניוריטה טרייה
4 שיני שום קצוצות
4 פילה דניס ללא אדרות
400 גרם תרד טרי
2 כדורי מוצרלה מים
2 כפות ממרח אריסה
4 כפות שמן זית לדג
4 כפות שמן זית להקפצת הפסטה
1/2 כוס יין לבן ( לא חובה )
גרידת לימון מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
פסטה סניוריטה
צילום: יח"צ, פסטה סניוריטה
אופן הכנה
1 שמים במחבת מעט מלח ושמן זית
2 מניחים את פילה הדג עם העור כלפי מטה על המחבת
3 מערבבים בקערת ערבוב קרעי מוצרלה עם אריסה ומניחים בצד
4 מחממים סיר מים עם מלח ומעט שמן זית לבישול הפסטה, כשהמים רותחים מוסיפים פסטה סניוריטה ומבשלים כ – 5 – 3 דקות
5 הופכים את הדג במחבת ומטגנים עוד כ – 2 דקות
6 מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד
7 למחבת בה היה הדג מוסיפים עוד כ – 4 כפות שמן זית, שום, תרד טרי, מעט גרידת לימון ויין לבן
8 לאחר הבישול מוסיפים למחבת עם השום והתרד את הפסטה, מערבבים ומקפיצים ומוסיפים מלח ופלפל
9 להגשה מניחים את הפסטה על צלחת, מוסיפים את הדג בצד ואת קרעי המוצרלה עם האריסה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות