טרטר שייטל פרה, חלמון ביצת שליו, סויה ושמן שומשום של ירון קסטנבוים
ירון קסטנבוים מלמד אתכם להכין טרטר שייטל פרה פשוט וקל להכנה שלא תרצו לפספס

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400-320 גרם נתח שייטל, קצוץ לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
קמצוץ מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 שמים את השייטל הקצוץ בקערת ערבוב ומוסיפים את שאר החומרים.מערבבים, טועמים ומסדרים במרכז ארבע קעריות:
2 4 חלמוני ביצי שליו
3 4 כפיות סויה ימאסה low sodium
4 2 כפיות שמן שומשום
5 חופן “שערות” בצל ירוק
6 חופן שומשום קלוי
7 מתבלים באופן שווה את ארבע הקעריות בשמן שומשום וסויה. מניחים ביצת שליו ו”שערות” בצל ירוק מעל, מפזרים שומשום קלוי ומגישים.