צלעות טלה מטוגנות קלות להכנה של מסימיליאנו

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך התכנית בישול "מנצחים במטבח"

קרדיט: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

‎ 8 יח' צלעות טלה עם עצם לגזיאל
500 גרם פירורי לחם
2 ביצים
200 גרם קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
8 תפוחי אדמה קטנים מבושלים מראש
50 גרם שמן
מיץ מלימון אחד
קורט אורגנו
קמצוץ טיים
קורט רוזמרין
אופן הכנה
1 על קרש חיתוך עטוף בניילון נצמד סנו מניחים מעל ניילון נצמד ודופקים אותן עד שהן נהיות דקות
2 מצפים אותן בקמח לאחר מכן טובלים אותן בביצים ואז בפירורי הלחם
3 מחממים את שמן הטיגון במחבת גדולה ומטגנים את הצלעות לפני ההגשה מניחים על רשת טיגון
4 עוברים לתפוחי האדמה: מניחים אותם על מגש תנור עם נייר אפייה ומברישים אותם בתערובת העשויה מהשמן, לימון ועשבי התיבול, מוסיפים מלח ופלפל ואופים בתנור על חום 200 מעלות למשך 35 דקות
5 מגישים עם צלעות הטלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם