פילה לברק על סלט אבוקדו בטמפורה של אביב משה
מנה עיקרית טעימה ומשביעה עם דגים, אבוקדו ועגבניות
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 פילה לברק נקיים מעצמות
1 שמן אבוקדו
1 מלח
לסלט אבוקדו:
2 אבוקדו קלופים חתוכים ל-6 כל אחד
1 אבקת טמפורה
1 מעט מים
1 שמן אבוקדו לטיגון עמוק
5 עגבניות שרי תמר
1 בצל אדום
1 צרור גרגר נחלים
1 כף זיתים סורים קצוצים
1 מיץ לימון
1 מלח
אופן הכנה
1 מניחים בתבנית נייר אפיה
2 ממליחים את הדגים, מניחים על התבנית ואופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 7 דקות
3 מערבבים את אבקת הטמפורה עם מים
4 מגלגלים את האבוקדו בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק
5 חוצים את העגבניות וקוצצים את הבצל
6 מערבבים את העגבניות והבצל עם האבוקדו המטוגן, גרגר נחלים, זיתים, מלח ולימון
7 מניחים את סלט האבוקדו במרכז צלחת, ומעל מניחים את הדג
