עוגת בסבוסה סולת של תומר בלס
קבלו את המתכון המושלם לעוגת סולת אישיות שנקראת גם עריסה וגם בסבוסה, כל אחד יחליט לקרוא לזה איך שהוא רוצה אבל הטעם אותו טעם מדהים וטעים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
להכנת הבצק לעוגת סולת אישיות
2 כוסות סולת
1/4 כפית סודה לשתייה
1 1/4 כוסות סוכר
1/2 כוס חמאה מומסת
1 1/4 כוסות יוגורט
1 כפית אבקת אפיה
סירופ
1.5 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 כפית מי ורדים
מיץ מחצי לימון סחוט

אופן הכנה
עוגת בסבוסה והסירופ
1 לבצק – מערבבים את כל המצרכים יחד.
2 מורחים 2 וחצי כפות טחינה למריחה על התבנית
3 שופכים את התערובת פנימה.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
5 סירופ – מערבבים את כל המצרכים בסיר ומביאים לרתיחה עד שנהיה דביק.
6 כשהבסבוסה יוצאת חמה מהתנור לשפוך עליה את הסירופ בעודו חם.
