סיגרים ופסטלים מטוגנים של אודליה סוויסה

מתכון של אודליה סוויסה לסיגרים מטוגנים במילוי בשר ופסטלים מטוגנים במילוי תפוח אדמה. מנת פתיחה טעימה, פריכה וקריספית שלא תוכלו להפסיק לנשנש!

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסיגרים:
חבילת עלי סיגר
3-4 כפות שמן זית
½ קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה חריפה
מלח ופלפל
כף קמח עם 3 כפות מים
לפסטלים:
5 תפוחי אדמה
חבילת עלי סיגר
כפית אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
כף קמח עם 3 כפות מים
אופן הכנה
לסיגרים:
1 מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 לוקחים עלי סיגר וממלאים כל עלה בתערובת.
3 מגלגלים את העלה לצורה של סיגר ומדביקים בקצה עם התערובת של הקמח והמים
4 מכניסים את הסיגרים לסיר סוטאג' עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה
5 מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
6 מגישים חם
לפסטלים:
1 מכינים פירה מהתפוחי אדמה.
2 מטגנים במחבת בצל גדול עד להזהבה.
3 מאחדים בקערה את הפירה והבצל המטוגן. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עוף ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 לוקחים עלי סיגר וממלאים כל עלה בתערובת.
5 יוצרים עם העלה סיגר צורה של משולש (של הפסטל) ומדביקים בקצה עם התערובת של הקמח והמים
6 מכניסים את הפסטלים לסיר סוטאג' עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה
7 מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
8 מגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם