סיגרים ופסטלים מטוגנים של אודליה סוויסה
מתכון של אודליה סוויסה לסיגרים מטוגנים במילוי בשר ופסטלים מטוגנים במילוי תפוח אדמה. מנת פתיחה טעימה, פריכה וקריספית שלא תוכלו להפסיק לנשנש!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסיגרים:
חבילת עלי סיגר
3-4 כפות שמן זית
½ קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה חריפה
מלח ופלפל
כף קמח עם 3 כפות מים
לפסטלים:
5 תפוחי אדמה
חבילת עלי סיגר
כפית אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
כף קמח עם 3 כפות מים
אופן הכנה
לסיגרים:
1 מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 לוקחים עלי סיגר וממלאים כל עלה בתערובת.
3 מגלגלים את העלה לצורה של סיגר ומדביקים בקצה עם התערובת של הקמח והמים
4 מכניסים את הסיגרים לסיר סוטאג' עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה
5 מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
6 מגישים חם
לפסטלים:
1 מכינים פירה מהתפוחי אדמה.
2 מטגנים במחבת בצל גדול עד להזהבה.
3 מאחדים בקערה את הפירה והבצל המטוגן. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עוף ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 לוקחים עלי סיגר וממלאים כל עלה בתערובת.
5 יוצרים עם העלה סיגר צורה של משולש (של הפסטל) ומדביקים בקצה עם התערובת של הקמח והמים
6 מכניסים את הפסטלים לסיר סוטאג' עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה
7 מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
8 מגישים חם