עוגת קראמבל סינבון הכי קלה להכנה שיש

מתכון קל של שיראל בלנק לעוגת קראמבל סינבון. העוגה המושלמת!! עוגת קראמבל סינבון חלומית  שכל ביס מקבלים הפתעה אחרת של טעמים ומרקמים בפה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
חלבי/פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית עגולה קוטר 22/24
4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
2 כפות תמצית וניל
2/3 כוס שמן
כוס חלב / מים לפרווה
2 כוסות קמח לבן מנופה
2 כפות גדושות פודינג וניל
שקית אבקת אפייה
לסוכר קינמון:
3/4 כוס סוכר חום כהה (120 גרם)
כף קינמון
כף שמן
לקראמבל קינמון:
100 גרם קמח
100 גרם חמאה / מחמאה לפרווה
50 גרם סוכר לבן (רבע כוס סוכר)
50 סוכר חום דמררה (או לבן)
כפית גדושה קינמון
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-170 מעלות טורבו
2 הבלילה: בקערה נטרוף ביצים , סוכר ותמצית וניל.
3 .נוסיף שמן וחלב ונערבב היטב.
4 נוסיף את כל היבשים ונערבב לתערובת אחידה.
5 לתערובת סוכר קינמון : בקערה נערבב את כל המצרכים עד שהכל מעורבב ומצופה היטב
6 לקראמבל קינמון : במעבד מזון נשים את כל המרכיבים ונעבד עיבוד קצר עד לקבלת פירורים דקים אחידים
7 הרכבה : לתבנית מרופדת בנייר אפייה / משומנת נשפוך את כל הבלילה שלנו
8 נפזר את הסוכר קינמון שלנו בצורה אחידה (ונשמור טיפה בצד)
9 בעזרת כף בתנועות קיפול סיבוביות ניצור דוגמת שיש יפה.
10 נפזר את הסוכר שנותר ומעליו את כל הקראמבל בצורה אחידה.
11 נאפה בתנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. אם בזמן האפייה העוגה משחימה אבל עוד לא מוכנה מבפנים אפשר לכסות בנייר כסף כדי שהחלק העליון לא ישרף.
כמה הערות מהקונדיטורית:
1 חלק מהקראמבל ותערובת הסוכר יפלו מעט פנימה וזה בסדר!! זה מה שיפה בעוגה הזו. שחלק מהקראמבל נשאר למעלה , חלק נופל פנימה , חלק מהסוכר נופל לתחתית ומתקרמל וזה יוצא סופר טעיםםם ומפתיע!! כל ביס מגיע מרקם וטעם אחר וזה חלומי
2 מומלץ כשהיא חמימה לעטוף היטב בניילון נצמד כדי לשמור עליה לחה ועסיסית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      באיזו תבנית השתמשת?

       באיזו תבנית השתמשת?

       באיזו תבנית השתמשת?
      ורד says:
      • לפי התמונה באינגליש קייק

         

         
        יודעת says:
      • לפי מה שכתוב בתפריט:
        תבנית עגולה קוטר 22/24

        לפי מה שכתוב בתפריט: תבנית עגולה קוטר 22/24
        רועי says:

    אולי יעניין אותך גם