סינטה סצ'ואן ופטריות של השף אבי ביטון
מנה אסייתית קלילה וכיפית: סינטה צרובה ברוטב סצ’ואן פטריות וברוקולי מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם נתח סינטה עם השומן
מלח
10 פטריות
10 תפרחות ברוקולי
1 כף סוכר חום
כפית שמן שומשום
טבעות בצל ירוק
כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מחממים מחבת.
2 ממליחים את הנתח במלח דק ומניחים במחבת לצלייה של דקה מכל צד (תחילה עם השומן כלפי מטה). מסירים מהאש ונותנים לנתח לנוח כ- 10 דקות.
3 באותה המחבת מניחים את הפטריות והברוקולי ומקפיצים במשך 2 דקות.
4 יוצקים למחבת שמן שומשום וסוכר, מקפיצים כדקה. מוסיפים בצל ירוק וכוסברה ומסירים מהאש.
5 פורסים את הסינטה לפרוסות דקות, יוצקים מלמעלה את הרוטב והירקות ומגישים מיד.
