תבשיל סופריטו עם נקניקיות מרגז VIP של "אסלי עמוס", תפוחי אדמה וחציל של שחר "פודיק"

מתכון של שחר "פודיק" לתבשביל איטלקי טעים, מנחם ועשיר בטעמים – סופריטו עם נקניקיות מרגז VIP של "אסלי עמוס", תפוחי אדמה, חציל ומלא תבלינים. ארוחה מומלצת לימי חג ושבת.

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק׳
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כפות שמן
1 חבילת מרגז VIP של "אסלי עמוס"
6 תפוחי אדמה
1 חציל
מלח לפי טעם
פלפל שחור גרוס
0.5 כפית כורכום
1 כוס מים רותחים
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
1 חותכים את הנקניקיות לטבעות ומטגניםו ברגע שקיבלו צבע זהוב יפה מוציאים.
2 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מוציאים וממליחים מיד
3 חוזרים גם על אותה הפעולה עם החציל שאותו גם כן נחתוך לקוביות ונטגן (אפשר בלי או עם הקליפה איך שאוהבים) ממליחים מיד ושמים בצד.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה החצילים המטוגנים והנקניקיות המטוגנות לסיר סוטאז' רחב מוסיפים כוס מים רותחים מפלפלים וממליחים לפי טעם ונותנים להתבשל עם מכסה פתוח כשעה עד שהנוזלים מתחילים להתאדות והכל מצטמצם.
5 מגישים חם ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם