סורבה אפרול אפרסקים ובננה
מתכון לסורבה אפרול אפרסקים ובננה עם מרקם שאפשר להגיע אליו רק עם קרימי של נינג'ה
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
7 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
7 דק׳ + לילה/24 שעות בהקפאה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 אפרסקים צהובים גדולים (עדיף מקולפים, אבל לא חובה) ומגולענים
בננה בשלה
100 מ"ל אפרול
100 מ"ל מי סוכר (1:1 סוכר ומים רותחים, לערבב עד שהסוכר נמס ולהשאיר להתקרר)
מיץ מלימון אחד קטן (אופציונלי לתוספת חמצמצות)
נענע לקישוט
אופן הכנה
1 הכנת הפירות: חותכים את האפרסקים הצהובים והבננה לחתיכות קטנות כדי להקל על פעולת המכשיר.
2 מכניסים את הפירות למיכל של הנינג׳ה קרימי, מוסיפים את האפרול, מי הסוכר והמיץ הלימון (במידה ובחרתם להוסיף לימון)
3 מכניסים להקפאה במקפיא לפחות 24 שעות.
4 עיבוד במכשיר נינג׳ה קרימי: לאחר שהתערובת קפאה היטב, מכניסים את המיכל לנינג׳ה קרימי ומשתמשים במצב "סורבה" כדי לעבד את התערובת למרקם חלק של סורבה.
5 שדרוג המרקם: אם התערובת יוצאת יבשה מדי, ניתן להוסיף מעט מים או עוד אפרול ולעבד שוב עד שמתקבל המרקם הרצוי.
6 הגשה מגישים מיד או מחזירים למקפיא לשמירה להמשך. מומלץ להגיש בכוסות יין או קוקטייל עם תוספת נענע לקישוט.