תבשיל סופריטו נקניקיות קל להכנה של שחר "פודיק"

מתכון קל להכנה של שחר פודיק לתבשיל טעים, פיקנטי ומנחם של סופריטו נקניקיות עם תפוחי אדמה וחצילים. עשיר בטעמים וריחות. ככה פשוט ככה טעים!

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כפות שמן זית
חבילת נקניקיות צ'וריסוס
6 תפוחי אדמה
1 חציל
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
0.5 כפית כורכום
1 כוס מים רותחים
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
1 חותכים את הנקניקיות לטבעות ומטגניםו ברגע שקיבלו צבע זהוב יפה מוציאים.
2 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מוציאים וממליחים מיד
3 חוזרים גם על אותה הפעולה עם החציל שאותו גם כן נחתוך לקוביות ונטגן. ממליחים מיד ושמים בצד.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה החצילים המטוגנים והנקניקיות המטוגנות לסיר סוטאז' רחב
5 מוסיפים כוס מים רותחים
6 מפלפלים וממליחים לפי טעם ונותנים להתבשל עם מכסה פתוח כשעה עד שהנוזלים מתחילים להתאדות והכל מצטמצם.
7 מגישים חם ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם