מתכון בריאות טבעוני: קבב סויה על מקל קינמון
לא לטבעונים בלבד: גירסה קלילה, בריאה וטעימה לקבבים? יש דבר כזה!
אנחנו מזמינים להתפנק עם מתכון בריאות טעים ומזין, באדיבות מסעדת משק ברזילי תל אביב. אנחנו ניסינו והתאהבנו. מוכנים?

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס פתיתי סויה
1 כוס מים רותחים
1/2 קילו דלעת
כפית פפריקה
כפית כמון
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
קמצוץ צ’ילי
4 שיני שום
2 כפות שמן זית
10 מקלות קינמון שלמים
אופן הכנה
1 מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפיה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה עד שהדלעת מתרככת, למשך כ- 10 דקות.
2 מוסיפים את שבבי הסויה, 1 כוס מים, מערבבים ומורידים מהאש.
3 מקררים את התערובת.
4 יוצרים קבבים על מקלות הקינמון.
5 צולים על האש כ- 5 דקות מכל צד.
צילום תמונה ראשית: דניאל לילה.