קרוטונים מתובלים של תומר בלס
מי אמר שאין מה לעשות עם לחם ישן? קרוטונים מתובלים שכיף לאכול בכל ארוחה!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 שאריות מלחם
1 שמן זית
1 תערובת תיבול איטלקית – ים תיכונית
אופן הכנה
אופן הכנה
1 פורסים פרוסות של 1 ס”מ מלחם שנשאר ומכינים קוביות ברוחב ואורך של 1 ס”מ או 2 בהתאם לחשק. שמים בתוך קערה
2 שופכים מעט שמן זית
3 מתבלים בתערובת התיבול ומערבבים ע”י הקפצת הקערה
4 מחממים מחבת, מרססים, משמנים מעט ושופכים את התערובת עד להזהבה