טארטלט תותים ומסקרפונה

מסקרפונה מתוקה בשילוב עם תותים חמוצים וטופי דביק יוצרים פינוק מעולה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

11/2 כוסות (225 גרם) קמח
1/3 כוס (50 גרם) אבקת סוכר
100 גרם חמאה קרירה
2 כפיות תמצית וניל
ביצה 1
3/4 כוס (165 גרם) סוכר
2 כפות ריבת תותים איכותית
250 גרם גבינת מסקרפונה
500 גרם תותים, חצויים אם גדולים
אופן הכנה
1 שמים בקערה של מעבד מזון קמח, 2 כפות אבקת סוכר וקורט מלח. מערבבים לאיחוד
2 מוסיפים חמאה כפית וניל ומערבבים לבצק פירורים. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת לכדור. סוגרים בניילון ומצננים במקרר 30 דקות
3 מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים 8 תבניות טארטלטים
4 מחלקים את הבצק ל 8 , מרדדים ומהדקים בטראטלים. מחזירים למקרר ל15 דקות
5 אופים עם משקולת (שעועית למשל) על הטראטלטים 10 דקות. מסירים את המשקולת ואופים עוד 5 דקות. מוציאים מהתנור
6 מניחים סוכר במחבת על אש קטנה עם 2 כפות מים קרים, מערבבים עד שהסוכר נמס
7 מגבירים אש לבינונית נמוכה ומבשלים 5-6 דקות ללא עירבוב עד שמתקבל קרמל זהוב. מסירים מהאש ומוסיפים בזהירות 1/2 כוס מים.
8 מחזירים לאש בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים ריבה ומערבבים להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר
9 מערבבים מסקרפונה עם יתרת אבקת הסוכר וכפית וניל
10 ממלאים טארטים בתערובת מסקרפונה, מעליהם תותים חצויים ומטפטפים מלמעלה קרמל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות