דלעת ערמונים ממולאת של עומר מילר ומיכל אנסקי
עומר מילר ומיכל אנסקי מציגים מנה טעימה ויפה של דלעת ערמונים במילוי בקר ופירות מתוך התוכנית: “הכי טרי שיש”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
10 יחידות דלעת ערמונים
למלית
1/2 ק”ג בשר טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית מוסקט
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 כף ג’ינג’ר קצוץ
מלח
פלפל
1 ביצה
אופן הכנה
1 מסירים את הראש של כל דלעת בעזרת סכין ושומרים בצד.
2 מרוקנים את הדלעות בעזרת כף פריזיין.
3 מערבבים את כל מרכיבי המלית.
4 ממלאים כל דלעת ועוטפים ברדיד אלומיניום.
5 אופים ב – 200 מעלות למשך כשעה.
6 מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד רבע שעה, מגישים חם.
