תמרים ממולאים של צ'רלי פדידה

מזאט תמרים לחים ממולאים בגבינת חלומי מפוררת עם עשבי תיבול ואגוזי פקאן

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

20 תמרים לחים מגולענים
200 גרם גבינת חלומי קצוצה
30 גרם פטרוזיליה קצוצה דק
30 גרם בצל ירוק חתוך טבעות דקות
50 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
3 ראשי עולש בלגי
קורט קינמון
גרידת תפוז מחצי תפוז
מלח ופלפל גרוס במטחנת זכוכית
אופן הכנה
1 אל קערה מוסיפים גבינת חלומי, פטרוזיליה, בצל ירוק, אגוזי פקאן, קינמון, גרדת תפוז, מעט מלח לניגודיות טעמים ופלפל שחור גרוס טרי במטחנת זכוכית, מערבבים מניחים בצד
2 על גבי נייר אפייה מניחים תמרים כאשר הם פתוחים מצד אחד והחלק הפנימי פונה מעלה ומכסים בנייר אפייה נוסף , לוחצים בעזרת הידיים על הנייר האפיה כדי לשטח מעט את התמרים
3 ממלאים את התמרים בתערובת שהכנו ומגלגלים לגליל קטן. ממשיכים ויוצרים גלילים ומניחים בתבנית אפייה
4 מזרזפים מלמעלה מעט טחינה גולמית ומכניסים לטאבון לצלייה של 4 דקות או עד אשר הגבינה מותכת
5 מניחים על גבי עולש בלגי ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות