סלט קייצי של תרד, ענבים וגבינת צ’דר מתקתקה
גבינת צ’דר מתקתקה, משובצת חמוציות, שנמסה לתוך הרוטב ועוטפת את עלי התרד בטעם נפלא. סלט שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. מתאים ל- 6 מנות

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 סלסילות (400 גרם) עלי תרד צעירים ללא גבעולים
2 כוסות ענבים ב – 2 צבעים
150 גרם גבינת צ’דר חמוציות מפוררת
1 חופן אגוזי פקאן קלויים
מרכיבים לרוטב ויניגרט:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ יין לבן
2 כפות דבש
1 כפית חרדל דיז’ון גרגירים
1 שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 הרוטב: מערבבים את חומרי הוויניגרט, טועמים ומתקנים תיבול.
2 חותכים את גיבנת הצ’דר לקוביות או שמגרדים אותה בעזרת פומפיה.
3 מערבבים עלי תרד, ענבים, גבינת צ’דר חמוציות ואגוזים בקערה.
4 יוצקים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים ומגישים מייד.
*המתכון באדיבות רשת “טיב טעם”