משולשי פילו במילוי גבינות של רון יוחננוב

בורקס מיוחד מעלי פילו במילוי גבינות של רון יוחננוב מתוך יוחננוב'ס ספיישל שבועות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק פילו מצונן
ספריי שמן // שמן זית להברשת המאפים
למילוי:
100 גרם גבינת מוצרלה
250 גרם גבינה פטה עזים
250 גרם גבינת חמד
פלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
1 כף קמח/ קורנפלור
להגשה:
דבש ושברי פיסטוקים
אופן הכנה
1 מכינים את מלית הגבינות: בקערה מניחים גבינת חמד, גבינת פטה עזים וגבינת מוצרלה
2 מוסיפים ביצה וכף קמח/ קורנפלור לתערובת הגבינות
3 מפוררים ומערבבים את התערובת היטב.
4 פותחים את עלי הבצק ומניחים על משטח עבודה. חשוב לכסות במגבת בזמן שלא עובדים איתם, על מנת שלא יתייבשו.
5 לוקחים דף אחד של בצק פילו ומחלקים לשניים.
6 מורחים כל חצי דף בשמן זית/ ספריי שמן בעזרת מברשת ומקפלים (לאורך כפי שמודגם בסרט).
7 מניחים מילוי בקצה ומתחילים לקפל בצורת משולש.
8 מניחים כל משולש על תבנית אפייה. מרססים מעל שוב מעט שמן.
9 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות ואופים כ – 30 דקות או עד הזהבה.
10 לסיום מזלפים מעל דבש ופיסטוקים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות