לביבות מצה בריי פסח בסוכר וקינמון של שי לי ליפא
שי לי ליפא עם מתכון טעים בטירוף לפסח – לביבות מצהבריי עם סוכר וקינמון שאתם חייבים להכין

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 מצות שבורות לחתיכות קטנות
1/2 כוס חלב
2 ביצים
1/2 כפית תמצית וניל
שמן לטיגון
להגשה
1/2 כוס סוכר
1 כפית שטוחה קינמון טחון
אופן הכנה
1 מניחים בקערה שברי מצות, יוצקים חלב ומשהים כ – 10 דקות.
2 מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים.
3 יוצקים שמן בגובה 1/2 ס”מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית.
4 יוצקים לשמן כף גדושה מהתערובת לכל לביבה ומטגנים את הלביבות 3 – 2 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
5 מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
6 מערבבים סוכר וקינמון בקערה ומגלגלים את הלביבות. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר