סלט טאבולה קוסקוס של ג'קי אזולאי
פרגיות עם רוצים לקצור מחמאות מול האורחים שלכם? נסו את סלט טאבולה קוסקוס המשודרג מתוך “אצל ג’קי”. תאמינו לנו – הוא יסגור לכם את הפינה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
סלט
קוסקוס מחיטה מלאה להכנה מהירה
1 בצל
3 מלפפונים
2 פלפלים אדומים
2 צנוניות פרוסות דק
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
גרם פרגית חתוכות לקוביות בגודל 2 ס״מ
צרור נענע
צרור שמיר
חופן אגוזי מלך
תיבול
1 כף שמן זית
מיץ מלימון אחד
מעט מלח
מעט פלפל שחור
רבע כוס טחינה גולמית
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
לימון סחוט
אופן הכנה
סלט
1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן (מלח, שמן, מים רותחים) ומניחים לו להצטנן מעט. משתמשים בניילון נצמד לכיסוי.
2 קוצצים את עשבי התיבול.
3 חותכים את הבצל, המלפפון והפלפל לקוביות קטנות ופורסים את הצנוניות לפרוסות דקות.
4 מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה ומתבלים.
לטחינה
1 מערבבים טחינה גולמית עם כוסברה, פטרוזיליה, לימון סחוט, מלח ופלפל.
2 טוחנים במעבד מזון או באופן ידני.
הצעה להגשה
1 הוספת חופן חמוציות לסלט.
2 טחינה ירוקה לצד הסלט.
