טאקו מלוואח של לירן רוזן
מנת השחיתות הטעימה שאסור לכם לפספס ומתכון מושלם לטאקו שהוא גם מלוואח עם גבינה, ביצה, עגבניות וסחוג במנה אחת מושלמת – וואו כמה שזה טעים

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מלוואח
חמאה מלוחה
גבינה צהובה
שמנת חמוצה
ביצים רכות
עגבניות
שרי
סחוג ירוק
מלח פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה, ממיסים בה חמאה מלוחה ומטגנים את המלאווח עם מכסה עד תפיחה.
2 במקביל מרתיחים ביצים במים
3 על הצד שכבר טוגן מניחים פרוסות גבינה צהובה עד להתכה. כשהצד השני מזהיב מורידים את המלאווח מהמחבת לצלחת.
4 על הגבינה הצהובה מניחים בצד אחד של העיגול סחוג ירוק, פרוסות ביצים רכות, פרוסות עגבניות שרי, שמנת חמוצה בנדיבות ומסיימים עם נגיעות מלח ופלפל שחור.
5 מקפלים את הטאקו מלאווח לחצי ובתיאבון!