הגביע הקדוש של סוני וענת

סוני וענת מציגות קינוח מלכותי שהאורחים שלכם לא יוכלו לסרב לו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת גבינת מסקרפונה (250 גרם)
1 יחידה שמנת מתוקה (250 גרם)
1 כף אבקת סוכר
למרנג
5 חלבונים
1 כף אבקת סוכר
1/2 ק”ג תות שדה
1/2 חבילה שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
לפירות היער
1 שקית פירות יער (300 גרם)
3 כפות סוכר
3 כפות קוניאק
1 מקל קינמון
אופן הכנה
1 מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים שמנת מתוקה עם גבינת מסקרפונה ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם יציב.
2 שומרים במקרר עם ניילון נצמד של קוקי בכלי סגור.
3 מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים ואבקת הסוכר עד לקבלת קצף יציב מאוד.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה של קוקי.
5 מזלפים את הקצף בשקית זילוף לנשיקות בינוניות.
6 מכניסים לתנור מחומם בחום נמוך כשעה עד לקבלת נשיקות קשיחות מבחוץ ורכות מעט מפנים.
7 מפרידים את שערות הקדאיף.
8 מורחים את האיטריות בחמאה ממוסת בעזרת מברשת סיליקון.
9 מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה של קוקי.
10 מפזרים את שערות הקדאיף בתבנית .
11 מכניסים לתנור בחום בינוני כ- 30 דקות, עד קבלת צבע זהוב.
12 מכינים את פירות היער: מחממים בסיר את כל המרכיבים עד לנקודת רתיחה.
13 הרכבה: בגביע מסדרים שכבות – שכבה ראשונה- שערות קדעיף, שכבה שניה- מרנג, שכבה שלישית- פירות יער.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות