טירמיסו עם דובדבנים וצ'ילי של הילה אלפרט
מרימים לכם עם קינוח מפנק עם טוויסט קטן (גדול)
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 תבנית 20X30
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ”ל)
70 גרם אבקת סוכר
500 גרם מסקרפונה
300 גר’ ביסקוטים
30 דובדבנים מגולענים
1 פלפל אדום חריף, חף מזרעים קצוץ דק מאוד
100 מ”ל אספרסו
2 כפות ברנדי
1 מעט אבקת קקאו
אופן הכנה
1 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומניחים בצד
2 שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה ואבקת הסוכר ומקציפים
3 מקפלים ביסודיות ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת
4 מערבבים את הקפה עם הברנדי
5 טובלים את העוגיות בקפה ומסדרים אותן צפוף בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה
6 יוצקים מחצית מקרם הגבינה על העוגיות ומעליה מסדרים את הדובדבנים ומעליהם את הצ’ילי
7 מסדרים מעל שכבה נוספת של עוגיות
8 מורחים את יתרת הקרם מלמעלה עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך לילה
9 לפני ההגשה זורים מלמעלה, דרך מסננת, אבקת קקאו