טליאטה אלה רוקולה של איש האגסים
יובל בר נר מציג מתכון מושלם של רצועות סינטה צרובה על סלט ירוק עם אגסים ופרמג’אנו, מתוך התוכנית "טעמים וניחוחות"

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל- 2 מנות
2 אגסי אנג’ו בשלים
200 גרם פילה בקר / סינטה פרוסים דק
1 חבילה עלי ארוגולה, שטופים
50 גרם גבינת פרמזן
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח ופלפל
מעט מלח ים גס
אופן הכנה
1 מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל משני הצדדים ומזלפים עליהם מעט שמן זית.
2 מניחים לכמה דקות. בזמן זה פורסים את האגסים לפלחים דקים, ללא הליבה והגרעינים.
3 מחממים מחבת, בעדיפות למחבת גריל עם פסים לחום גבוה מאד.
4 מניחים על צלחות הגשה שטוחות את עלי הארוגולה ומעליהם את פלחי האגס.
5 צורבים את נתחי הבשר לזמן קצר מאד על המחבת- 10 שניות מכל צד.
6 מסירים מן האש ומניחים על הצלחות עם הארוגולה והאגסים.
7 סוחטים מעל מיץ לימון, מזלפים מעט שמן זית ,מגרדים גבינת פרמזן ובוזקים מעט מלח גס. מגישים מיד.