פנקייק טוסט במילוי בננה ושוקולד
פנקייק שמכינים בטוסטר, הפינוק הכי מושלם לשבת בבוקר (או כל שעה אחרת ביום אנחנו לא שופטים)
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
קורט מלח
כף שמן
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל
חלבון ביצה
למילוי:
בננה
6 קוביות שוקולד מומסות/ נוטלה
תוספות אופציונליות: מייפל, אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
2 מחממים טוסטר, ומשמנים את 2 המשטחים קלות.
3 מניחים בטוסטר קצת יותר מחצי בלילה, וממתינים מעט (דקה בערך) שהבלילה תתייצב ויצאו בועות,
4 מניחים את פרוסות הבננה, והשוקולד, ומעל את שארית הבלילה. סוגרים את הטוסטר וממתינים 5 דקות (לא לפתוח באמצע הזמן).
5 פותחים בעדינות (!) , מוסיפים מייפל או אבקת סוכר ומגישים
הכמות היא ליח' אחת?
הכמות היא ליח' אחת?
טלי says:
אכן. שיהיה בתאבון
אכן. שיהיה בתאבון :)
avi says: