מרק מינסטרונה עם כל טוב של ג'קי אזולאי
מרק מינסטרונה עגבניות, תפוח אדמה ופסטה מתוך “אצל ג’קי 2”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כפות שמן זית
בצל קטן, קצוץ
2 גבעולי סלרי, חתוכים
פחית עגבניות חתוכות פולפה ( רסטרטו)
2 גזרים, חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה ( דוד משה צהוב ), חתוכים לקוביות
4 שיני שום, כתושות
2 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות
3 כפות רכז עגבניות ( רסטרטו)
כוס שעועית לבנה מופשרת ( קפואה)
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
3/4 כוס פסטה ( רסטרטו) קצרה
מעט עלי בזיליקום
אופן הכנה
1 מחממים בסיר גדול שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 .מוסיפים סלרי , גזר ומטגנים עד לריכוך קל.
3 .מוסיפים סלרי , גזר ומטגנים עד לריכוך קל.
4 מערבבים היטב וטגנו כ-5 דקות.
5 מוסיפים את המלח והפלפל ,רסק העגבניות ו-4 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את המלח והפלפל ,רסק העגבניות ו-4 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
7 מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הירקות .
8 מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים כרבע שעה.
9 מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כ-7 דקות, עד שהיא מתרככת.
10 מגישים עם עלי בזיליקום קרועים ומעט שמן זית.

מרק מינסטרונה
יוצא מרק חמוץ…..
יוצא מרק חמוץ.....
דינה says: