מרק עגבניות עם פסטה של קרן אגם

מתכון של קרן אגם למרק עגבניות עם פסטה. המרק שקרן הכי אוהבת לאכול בחורף, תוספת פסטה כי אין שילוב מושלם יותר מפסטה ועגבניות

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן זית
גזר גדול קלוף ומגורד
בצל גדול קצוץ
3 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים (אפשר גם לקצוץ רק את הגבעול ולהשאיר את העלים שלמים ואח"כ להוציא אותם מהמרק)
3 שיני שום קצוצות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית סוכר לבן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כוס ציר עוף
2 פחיות עגבניות מרוסקות (800 גר')-פולפה של Mutti
7 כוסות מים (2 ליטר)
1 כוס של פסטה קטנה למרק מסוג צ׳ינסי
להגשה:
חופן עלי בזיליקום טריים
50 גר' גבינת גרנה פדנו או פרמזן מגורדת
אופן הכנה
1 בסיר גדול מחממים שמן, מטגנים את הבצל עם הסלרי והגזר למשך כמה דקות, מוסיפים מלח, פלפל, את השום הפפריקה והסוכר ומערבבים היטב.
2 מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ומערבבים.
3 שמים את עלי הסלרי בשקית בד לבישול, מוסיפים את המים ושוב מערבבים.
4 מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה בינונית ומבשלים את המרק למשך 20 דק', מוציאים את מוסיפים את הפסטה ומבשלים שוב למשך 20 דק'. מוציאים את שקית הבד
5 מגישים חם, מוזגים לצלחות מרק חם, מפזרים עלי בזיליקום וגבינת פרמזן ומגישים לחם טרי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם