סלט ירקות ים תיכוני עם גרגירי חומוס של בתיה שורק

מתכון פשוט וטעים של בתיה שורק של סלט ים תיכוני מרענן ועשיר בגרגירי חומוס, ירקות, ירוקים קצוצים. סלט שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול בארוחת החג.

צילום: ליאור אשכנזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות גרגרי חומוס מקופסת שימורים
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות לימון כבוש
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס מיץ לימון
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
שליש כוס נענע קצוצה
חצי כוס שמן זית
4 עגבניות מקולפות מפולטות
2 מלפפונים
1 כף כמון
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
1 בקערת מעבד המזון עם להב המתכת לקצוץ בפולסים את הפטרוזליה ,נענע בצל ירוק , שום ולימון הכבוש
2 במעבד המזון עם אביזר הקוביות לחתוך את העגבניות והמלפפונים
3 להוסיף את הכול לקערה גדולה ויפה ולערבב הכל יחד ולתבל בשמן זית, מיץ לימון, מלח פלפל וכמון
4 4. משהים לספיגת הטעמים רבע שעה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם