טאוור בורגר של אביאור ספיר

זה לא המבורגר זה מגדל! מתכון מושחת ללחמניה עם רוטב איולי שום ,עם המבורגר עסיסי וטעים ומעליו חביתת צ'וריסוס, ריבת בצל וסלופי ג'ו!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להמבורגר:
קילו בשר טחון של מעדני גורמה
לאיולי שום נענע:
ממרח היינץ שלם
ממרח חרדל חלק 2 כפות
4 שיני שום
2 לימונים סחוטים
2 כפות סוכר
כף מלח
חצי צרור נענע
מי חמוצים בחומץ
לריבת בצל:
4 כפות שמן קנולה
4 בצלים חתוכים לרצועות
כוס וחצי יין אדום
כוס סוכר לבן
קורט בהרט
לסלופי ג'ו:
חצי קילו בשר טחון
קטשופ היינץ
ברביקיו היינץ
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס או טחון
אופן הכנה
לאיולי שום נענע:
1 אופן ההכנה בבלנדר או מעבד מזון נטחן הכל יחד
לריבת בצל:
1 נטגן את הבצל עד להתקרמלות ונוסיף את היין האדום הסוכר והבהרט
2 ונבשל על אש נמוכה עד להצטמצמות חשוב לערבב מדי פעם
לסלופי ג'ו:
1 נטגן את הבשר ונוסיף כוס קטשופ וחצי כוס ברביקיו
2 נערבב היטב ונסנן את הנוזלים
לחביתה:
1 נחתוך תפוחי אדמה ונטגן לצ׳יפס וחתוך צוריסוס לחתיכות קטנות
2 נצלה על מחבת לאחר מכן נשבור ביצה ונערבב היטב יחד עם כפית ממרח היינץ
3 במחבת נסדר את הצוריסוס ניצוק את הביצה ונוסיף את הצ׳יפס
4 נהפוך שהחביתה תהיה מוכנה משני הצדדים וזהו
להרכבה:
1 נחתוך לחמנייה ל3 חלקים תחתית אמצע וכיפה עליונה
2 בתחתית נמרח ממרח היינץ ונוסיף חסה חמוצים את קציצת ההמבורגר וחביתת הצ׳יפס והצוריסוס
3 נניח את אמצע הלחמניה ונמרח את ריבת הבצל וסלייסים של בצל
4 מעל נשים סלופי גו בכיפת הלחמניה נמרח מהאיולי שום נענע
5 נשים ביצת עין מעל ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: