ספינג' טריפולטאי
מתכון לספינג' טריפולטאי, כל כך טעים וקל להכנה, שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים
3 וחצי כוסות מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
1 בקערה מניחים את הקמח יוצרים גומה
2 בתוך הגומה שופכים את השמרים
3 מפזרים את הסוכר והמלח מסביב לגומה
4 לשים עם וו לישה במהירות איטית
5 בהדרגה מוסיפים את המים לבצק וממשיכים בלישה עד להיווצרות בצק נוזלי מאד ודביק
6 מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד, ומניחים להתפחה במשך כשעה
7 לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק במשך מספר דקות, ומניחים להתפחה חוזרת, לעוד שעה.
8 מחממים שמן לטיגון עמוק
9 לוקחים מהבצק חופן, מכניסים אל השמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה
10 מסננים את הספינג' משאריות השמן, מקררים וטובלים בסוכר.