עוגת וניל עם ציפוי של שוקולד נוטלה ושבבי קוקוס טחון.
מתכון לעוגה בחושה עם טוויסט מפנק, קלה להכנה והכי טעימה שיש. מושלמת, רכה ומלאה בשוקולד. בקיצור, רוצו להכין!

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים
100 גרם סוכר (חצי כוס)
100 גרם שמן (חצי כוס)
175 גרם קמח (כוס + שלוש כפות)
125 גרם קוקוס (3/4 כוס)
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם חלב (כוס)
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
3 כפות נוטלה
קוקוס טחון
אופן הכנה
1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהן הופכות בהירות ותפוחות
2 יוצקים את השמן ומערבבים
3 מוסיפים את הקמח, קוקוס טחון, חלב, קורט מלח ותמצית וניל. מערבבים היטב את כל החומרים
4 מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה
5 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות
6 אחרי שהעוגה מוכנה הופכים את העוגה על רשת ומורחים שכבת נוטלה על פני כל המשטח (אם קרם אגוזי הלוז לא מאוד קרמי, מחממים אותו במיקרוגל או בבן מארי לכמה שניות)
7 מסיימים את העוגה בזילוף של קוקוס טחון ונותנים לו להתקרר, לפני ההגשה
הערה לגבי עוגה
לפי מתכון רשום קמח קוקוס מאיפה קונים..אי אפשר משהו אחר אופציה אחרת
לפי מתכון רשום קמח קוקוס מאיפה קונים..אי אפשר משהו אחר אופציה אחרת
לין says:
מדובר בקוקוס ולא קמח קוקוס.
הטעות תוקנה
מדובר בקוקוס ולא קמח קוקוס. הטעות תוקנה
rotem says:
בקשר לעוגה מה זה קמח קוקוס מאיפה קונים
לין says:
מדובר בקוקוס, ולא קמח קוקוס.
הטעות תוקנה
מדובר בקוקוס, ולא קמח קוקוס. הטעות תוקנה
rotem says: