עוגת גבינה טבעונית ונפלאה של נדיה אליס

נדיה אליס עם מתכון טבעוני ומרשים לעוגת גבינה ושוקולד לבן שמכינים בקלי קלות מתוך התוכנית "האיטלקיה הטבעונית".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי:
200 גרם שוקולד לבן טבעוני חתוך גס
250 גרם קרם קוקוס מינימום 18% שומן
300 גרם מעדן קשיו בטעם מסקרפונה
50 גם חלב אורז שקדים
1 כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
לבסיס:
175 גרם. עוגיות בטעם קרמל
50 גרם תחליף טבעוני לחמאה
שקית אטומה לשבירת העוגיות
לקישוט:
פירות טריים או קפואים חתוכים ושמורים במקרר.
עוגת גבינה טבעונית ונפלאה עם שוקולד לבן של נדיה אליס
עוגת גבינה טבעונית ונפלאה עם שוקולד לבן של נדיה אליס, צילום: יח"צ
אופן הכנה
1 מכניסים את קרם הקוקוס למקרר לפחות 24 שעות לפני שמכינים את העוגה, או לחילופין למקפיא שעה לפני הכנת העוגה.
2 שוברים את העוגיות בשקית אטומה.
3 מוסיפים את תחליף החמאה לעוגיות וממיסים כמה שניות במקרוגל. מערבבים בעזרת הידיים את התערובת בתוך השקית עד שהיא הופכת לאחידה.
4 שופכים את התערובת לתוך תבנית העוגה ומרדדים אותה על בסיס התבנית בעזרת כף
5 מכניסים את התבנית למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
6 ממיסים את השוקולד הלבן ומניחים בצד לכמה דקות עד שהשוקולד מגיע לטמפרטורת החדר (אך עדיין נוזלי).
7 מערבבים את מעדן הקשיו בטעםמסקפרונה עד שהוא רך ומוסיפים לו לאט, לאט את החלב שקדים.
8 מפרידים את החלק השומני (הלבן) של הקרם קוקס מהנוזל. החלק השומני עולה למעלה בזמן הקירור כך שזה מאוד קל להפריד. אם משתמשים בקרם קוקוס שהוא מאוד שמן (יותר מ-20% שומן) אין אפילו צורך להפריד ואפשר להתשתמש בכל הכמות שנמצאת באריזה (אך עדיין צריך שהקרם יהיה קר מאוד).
9 מקציפים קלות את קרם הקוקוס (החלק הלבן) ומוסיפים אותה לבלילה בשני סבבים תוך כדי ערבוב עדין.
10 מוסיפים את מיץ הלימון ואת תמצית הוניל ומערבבים.
11 מוסיפים את השוקולד הלבן המומס תוך כדי ערבוב עדין.
12 שופכים את הבלילה לתוך התבנית. מכניסים למקרר לכמה שעות.
13 מקשטים את העוגה באמצעות פירות טריים/ קפואים ושומרים את העוגה בקירור.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות