מוס שוקולד ופירות יער טבעוני של נדיה אליס

מתכון קל להכנה לקינוח טבעוני טעים, מתוק ושוקולדי. כל כך טעים שלא תאמינו שהוא טבעוני! סיומת מושלמת לארוחה רומנטית.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

180 מל מי חומוס
2\1 כפית קרם טרטר
140 גר שוקולד מריר
2 כפות סוכר
פירות יער לקישוט
16 עלי נענע קטנים לקישוט
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד בקערה במיקרוגל עם שניים-שלושה פולסים של 30 שניות. שמים בצד להצטנן תוך כדי ממשיכים עם שאר המתכון
2 מכניסים לקערת המיקסר את מי החומוס יחד עם קרם הטרטר. מקציפים לפחות 5 דקות עד שמקבלים מרנג שלא זז מהקערה במידה והופכים אותה.
3 מוסיפים תוך כדי עירבוב מתמשך במיקסר את הסוכר.
4 עכשיו מוסיפים למרנג את השוקולד המומס בעזרת לקקן ובתנועות עדינות מאוד למטה למעלה. נפח המרנג ירד טיפה וזה לחלוטין נורמלי.
5 מוזגים את המוס לתוך הכוסות/צנצנות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות וקירור שעתיים לפחות
6 מקשטים עם פירות יער ועלי נענע לקראת ההגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024