צ'ורוס עם קינמון בתוספת רוטב שוקולד טבעוני של נדיה אליס

הקינוח המטוגן הפופולרי שכולנו אוהבים, והפעם בגרסא הטבעונית. צ'ורוס בתוספת רוטב שוקולד טבעוני, חם ומפנק.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לצ'ורוס:
140 גר מים
15 גר סוכר
30 גר שמן חמניות
120 גר קמח לבן
4\1 כפית מלח
שמן חמניות לטיגון
לציפוי:
100 גר סוכר לבן
2 כפיות קינמון
לרוטב שוקולד:
100 גר שוקולד (מריר או חלב טבעוני)
60 גר חלב אורז שקדים
אופן הכנה
לצ'ורוס:
1 מערבבים בסיר קטן מים, שמן וסוכר ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את הקמח בבת אחת, תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד שמקבלים כדור בצק.
2 מצננים את הבצק משך 20 דקות בערך
3 מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר גדול
4 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (צריך להגיע ל-190 מעלות בערך). בינתיים מערבבים את הסוכר ואת הקינמון לציפוי בקערה.
5 מטגנים את הצ'ורוס: מזלפים חתיכות בצק של בערך 4 סנטימטר ישירות לתוך השמן (ניתן להשתמש במספריים כדי לחתוך את הבצק שיוצא מהצנתר) ומטגנים כ-3 דקות, עד להשחמה.
6 מוציאים את הצ'ורוס מהשמן ומעבירים אותם ישירות לקערת הציפוי ומצפים אותם היטב
לרוטב שוקולד:
1 שוברים את השוקולד לקוביות קטנות וממיסים אותן בקערה במיקרוגל, עם פולס אחד או שניים של 30 שניות.
2 לאחר מכן מחממים גם את החלב במיקרו (גם שני פולסים של 30 שניות), בקערה נפרדת.
3 מוזגים את החלב מעל השוקולד, מערבבים ומקבלים רוטב שוקולד חם ומפנק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024