קינוח קיצי של גלידת קפה ביתית טבעונית עם קצפת של נדיה אליס

אי אפשר לסיים ארוחה בלי קינוח קר, טעים ומתוק. קינוח מושלם ומומלץ לאוהבי הקפה! מתכון קל להכנה של נדיה אליס לגלידת קפה טבעונית עם קצפת!

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
4 וחצי שעות (כולל הקפאה)
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות (15 גרם) קפה נמס מגורען
100 גרם סוכר
רבע כוס מים
אריזת שמנת מתוקה פרווה
5 עוגיות אוראו
חמאת שקדים
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הסוכר, קפה נמס ומים בטמפרטורת חדר עד שהקפה נמס.
2 מקציפים עם מקציף ידני משך כ-10 דקות עד שהתערובת מבהירה והנפח שלה גדל בערך פי חמש. מכסים עם כיסוי ניילון עם גומי ושמים בצד.
3 בקערה המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
4 מכניסים את העוגיות לשקית זיפר ושוברים אותן בעזרת מערוך
5 מוסיפים בעדינות ובתנועות קיפול (מלמטה למעלה) את הקצפת לתערובת הקפה, תוך כדי הוספת שברי העוגיות, מכסים עם ניילון נצמד
6 מקפיאים למשך 4 שעות לפחות, מוציאים מהמקפיא ומעבירים לכלי ההגשה. מקשטים כל מנה עם כף חמאת שקדים ומעט שברי עוגיות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם